19 januari 2010

Pitstop

Afgelopen zaterdag is Marcel Prins (die van de Quest 342) vanuit z'n woonplaats even boven Leeuwarden naar mij toe komen fietsen om de daglichtlamp op te halen die ik wegens overbodigheid had aangeboden.

't Verslag op Marcel's weblog leest als de beschrijving van 'n pitstop waar het gaat over hoe hij in Veendam werd bijgetankt en weer op temperatuur werd gebracht zodat hij met frisse moed en vol energie de lange terugreis kon aanvaarden.
'k Heb aan Marcel's verslag niets toe te voegen want het is allemaal precies zo gegaan. Hij kan nu op zoek naar een nieuwe GPS, hopelijk een die wat gemakkelijker is in het gebruik en met een mooi groot en helder scherm.

Marcel's verslag laat duidelijk zien -evenals de ervaringen van veel andere velomobilisten- dat velomobielen heel bijzondere fietsen zijn. Op 'n gewone open fiets (op 2 of op 3 wielen) is het zelfs voor sportieve mensen amper te doen om onder winterse omstandigheden op een lange middag 'eventjes' 200 km te fietsen!

2 opmerkingen:

marcel beekmans ( beekie ) zei

idd leuk verhaal ja van beekie's naam genoot.Veendam is wel een uithoek, grappig dat die "even" heen en weer reed,

Mick zei

Ik vind die actie op 't randje van de heraldiek. Moet uiteindelijk wel de wens van 'n vrouw achter zitten haast...Doe je niet voor iedere 'liftster'.
Ik heb trouwens net de North 'Perfo B' gelaatsbeschermer binnen. Zal ik binnenkort wat aandacht aan besteden, zit wat krap id tijd momenteel. In ieder geval vd roets geschikter dan m'n 'HR-ruitje"!