24 januari 2009

De Elektrische Man !

't Klinkt als een ouderwets jongensboek of een kermisattractie. Zo voel ik me vanmiddag ook 'n beetje als ik voor het eerst de nieuwe voetverwarmers aantrek met de twee accu's op de wreef van linker- en rechtervoet. Het aardige is dat ze voorzien zijn van rode LEDs die, als de inlegzooltjes worden verwarmd, langzaam (lage stand) of sneller (hogere stand) flitsen. 'k Zet in m'n WAW koers naar Zuidlaren omdat Jeroen, de eigenaar van 4Hout 2Wielers wel 'ns wil zien hoe dat er uit ziet. Een of meer van zijn fietsklanten hebben ook belangstelling voor dat spul.

Afijn, 'k hoef niks te zeggen of aan te wijzen. Iedereen in de werkplaats ziet onmiddellijk de flitslichten ...
'k Probeer nog een ongeintje met het verhaal dat het een moderne vorm van elektronisch huisarrest is: hoe verder ik van huis ben, hoe sneller de LEDjes flitsen, enz., maar erg overtuigend is 't niet.

Alle gekheid op een stokje, je merkt heel goed dat de voetjes lekker warm blijven. 'k Kom na anderhalf uur weer thuis met warme voeten, en blijf daardoor verschoond van urenlang rondwandelen in huis met koude voeten. Zo lang duurt het namelijk voordat ze weer opgewarmd zijn...

En ja, deCatEye verlichting deed het weer uitstekend, en ook de TerraCycle kettingrollen werkten mee om alles weer lekker licht en soepel te laten lopen.

Geen opmerkingen: