19 oktober 2010

Weer overbodige spullen gratis en toch voor niets!

Wij hebben onze keuken -alweer 30 jaar oud en nog steeds in prima staat- voorzien van nieuwe verlichting met 6 halogeenspotjes van 35 W elk. De 20 jaar oude verlichting bestond ook uit halogeenspotjes -4 stuks van 35 W elk- op het bekende en standaard dubbelrail systeem van 6 mm verchroomde koperbuis.

Van de uit dienst genomen halogeenspots heb ik voor de liefhebber gratis en toch voor niets een paar stuks verchroomde koperbuis, compleet met 1 binnen- en buitenbocht, en de bijbehorende in prima staat verkerende 12 V 150 W transformator. Deze kan aan het plafond worden geschroefd, maar kan ook bijv. achter een verlaagd plafond worden gebruikt als voeding voor een aantal inbouwspots.

Dit alles is gratis af te halen, van m'n huis in Veendam of van een adres in Leusden-Zuid.
Wie het eerst komt… Graag wel eerst een e-mail om 'n afspraak te maken.

Alweer 19 oktober en nu pas de km-boekhouding over de afgelopen maand september…:
423 km: 163 km op m'n CF-mtb en 260 km op voornamelijk m'n roei2wieler.

Hoewel die 423 km aan de magere kant is, blijkt dat ik voor het houden van een goede conditie genoeg heb aan minimaal ca. 450 km roeifietsen per maand. 'k Hoef gelukkig geen veelfietser te zijn, daarvoor ben ik te ongedurig en heb ik teveel andere interesses die tijd vergen. Huis&tuin, wiskunde studeren, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen bijhouden…

Daarom ben ik dolgelukkig met vooral m'n roeifietsen. 't Roetsen blijft een machtig groot plezier, m'n conditie gaat nog steeds vooruit, m'n rug wordt langzaam maar goed merkbaar sterker en ik blijf behoorlijk lenig. Wat heeft 'n man van net 72 jaar nog meer te wensen?

Toch wel! 'n Carbon roei3wieler... 'k Hoop van ganser harte dat Derk binnen afzienbare tijd die gaat ontwerpen en maken. Voor de verslaafde roetser hoort behalve de 209 domweg een carbon roei3wieler erbij voor het slechte seizoen en voor bijzondere missies!

Geen opmerkingen: